I SAMARBETE MED SYNCRO GROUP
Bildkälla: Ebbe Damm, VD för Syncro Group

Intervju med Ebbe Damm, VD för Syncro Group

Intervju Ta del av denna intervju med Ebbe Damm, VD för Syncro Group, ett ledande företag inom influencer marketing. Få en inblick i deras banbrytande plattform, Collabs, som skalar upp med stort intresse och skapar effektiva och transparenta samarbeten mellan influencers och varumärken

Kommentera det stora nyhetsflödet vi ser på sociala medier just nu.

 – Som man också kan se på vår hemsida under fliken Partnership Announcements tecknar vi idag flertalet avtal varje vecka i stor och liten skala. De visar inte bara på det stora intresset för vårt erbjudande utan också på att vår plattform fungerar för flera typer av aktörer.

Vissa av avtalen gäller er byråverksamhet, hur går det för CUBE?

 – Absolut, flera av avtalen gäller CUBE som går väldigt bra just nu. Första delen av året är alltid tuff, rent säsongsmässigt, men både omsättning och resultat ser starkare ut i år än föregående år. Införsäljningsgraden är betydligt högre i år än vid samma tid förra året.

Hur utvecklas bolaget rent strategiskt?

 – Utan att säga för mycket så har vi sedan årsskiftet suttit i en rad diskussioner med flera större mediainvesterare. Vi hoppas kunna kommunicera ett par större avtal inom en snar framtid som kommer att visa att vi levererar mot den skalbarhet som vi utlovat under en längre tid.

Från ett tekniskt utvecklingsperspektiv, vad händer med plattformen just nu?

 – Vi har arbetat med AI under en längre tid och för att utforma smartare och enklare hjälpmedel för alla som vill genomföra influencer marktingkampanjer. Inom kort hoppas vi kunna presentera nya verktyg för att göra influencer marketing tillgängligt för fler personer som inte har någon större erfarenhet av influencer marketing.

Hur ser ni på internationell expansion?

 – Flera av de dialoger som pågår, sker med större medieaktörer i Europa. Vi har en skalbarhet i plattformen som gör att våra partners enkelt kan sälja plattformen, så med rätt partners i rätt marknader kan de enkelt anpassa plattformen lokalt utan att vi själva är verksamma där. Vi har många avtal på gång som både stärker oss i Norden och breddar oss i Europa tack vare skalbarheten i plattformen.

Vad beslutades vid årsstämman i Syncro Group som hölls den 7 maj?

 – Ny i styrelsen är Mårten Backman. Samt Joachim Hjerpe ordförande, tidigare Vd för Volvo Truck Asien. Samt att till ordinarie styrelseledamöter omvälja Anders Bruzelius, Ebbe Damm, Kajsa Arvidsson, Joachim Hjerpe, Elina Wilow Jute, samt till nyval välja Mårten Barkman. Styrelsen består således av sex ledamöter.

Snart kan man teckna aktier i TO6, vad kan du säga om det?

 – Genom teckningsoptionsprogrammet kan vi erhålla ytterligare finansiering för vår expansion. Vi är väldigt entusiastiska eftersom vi ser hur skalbarheten ökar för varje månad som går och vi ser framemot på stor uppslutning i programmet så att vi kan accelerera våra insatser.


Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett noterat bolag på Spotlight Stock Market under SYNC B med en egenutvecklad unik AI-plattform inom influencer marketing som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och möjliggör samarbete mellan människor och varumärken – via tech. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm. 

Läs mer om Syncro Group här

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Syncro Group. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER