Bildkälla: Stockfoto

Beyond Frames tecknar avtal om finansiering av ett spel kopplat till större IP

Spelutvecklingsbolaget Beyond Frames har tecknat avtal med ett världsledande teknikbolag för att delvis finansiera ett tidigare annonserat projekt kopplat till en stor immateriell tillgång, IP. Det framgår av ett pressmeddelande.

Projektet är just nu under utveckling av Cortopio Studios, ett helägt dotterbolag till Beyond Frames. Ytterligare detaljer om partnerskapet och spelet har inte offentliggjorts på grund av sekretessavtal.

Den överenskomna finansieringen uppgår till 2,5 miljoner dollar, vilket i dagsläget motsvarar 25,9 miljoner kronor. Det kommer att redovisas som intäkter under projektets gång och finansiären kommer att få tillbaka sin del av finansieringen samt andel av intäkterna vid spelets lansering.

"Detta avtal bekräftar ytterligare styrkan i denna IP och vår vision för spelet. På den finansiella sidan bidrar denna finansiering starkt till vårt kassaflöde genom titelns lansering, som vi förväntar oss någon gång under 2026", säger Ace St. Germain, vd för Beyond Frames Entertainment.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER