Bildkälla: Stockfoto

My Beat ingår avsiktsförklaring om köp av telefonförsäljningsbolag

Mobiloperatören My Beat har ingått avtal om att ta över ett telefonförsäljningsbolag med 12 säljare. Företaget kommer att vara helt integrerat i My Beats arbetsprocesser från första veckan i maj och alla säljare kommer att vara aktiva från första dagen. Det framgår av ett pressmeddelande.

My Beat har tecknat en avsiktsförklaring om köp av ett telefonförsäljningsföretag som har lång erfarenhet av att sälja mobilabonnemang och tillhörande tilläggstjänster. Affären är en "Try-and-Buy"-process där My Beat har rätt att utlösa ett fullständigt köp och verksamhetsöverlåtelse under hösten om säljteamet och kundservice fungerar tillfredsställande. Villkoren för ett sådant köp är färdigförhandlade i avtalet och beredda att utlösas.

Inom "Try-and-Buy"-processen genomförs även nödvändig due diligence. My Beat har en reservation i avtalet relaterat till framgångsrik finansiering, som är på god väg, uppger bolaget.

Effekten av att ta in denna säljorganisation förväntas ge minst 100 procent tillväxt under de kommande 12 månaderna med god lönsamhet för My Beat. I detta ingår en betydande expansion av det produkt- och tjänsteutbud som My Beat kommer att erbjuda sina kunder.

I samband med denna transaktion anställs chefen för telefonförsäljningsverksamheten, Erik Vennerlund, som försäljningsdirektör i My Beat.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER