Bildkälla: Stockfoto

Hexagon: Kortsiktig vändning och framtida utmaningar på horisonten

Veckans graf Hexagons senaste utveckling pekar mot en möjlig trendvändning, åtminstone på kort sikt. Enligt analytiker har bolaget bildat en lovande flaggformation, vilken nyligen bröts upp.

Har Hexagon vänt den negativa trenden? Jag tror det kortsiktigt i alla fall. Jag tycker att vi har format en riktigt fin flagga som vi sedan har brutit ur från. Vad jag vill se nu från Hexagon att denna fina trend som vi har kortsiktigt håller i sig och vi lyckas ta oss hela vägen upp för att täppa igen gapet. 112-116 kronor.

Vad skulle ändra min syn på att Hexagon kommer att utmana gapet? Jo, att EMA10 och EMA20 börjar vika ned och vi får en dags stängning under dessa två glidande medelvärden. Får vi även en stängning över 2213 kronor i OMX30 så tycker jag att detta stärker min tes om att vi ska vidare uppåt!

Utöver det, vad finns det för risker? OMX30 har underpresterat resterande Index för tillfället och vi börjar komma på överköpta nivåer. Vad händer då om vi får en andningspaus i uppgången? Jag tror dessvärre inte att OMX kommer stå emot så bra med det får tiden utvisa.

Veckans graf är skriven av: Isak Lindford

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter. 

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER