Bildkälla: Stockfoto

Botten i Pfizer, Inc (PFE)

Veckans graf I veckans graf tittar vi på Pfizer, Inc (PFE), som börjar visa styrka kring nuvarande nivåer.

Aktien var nyligen nere 60 procent från sin ATH-notering i december 2021, men handlas nu strax över lägsta noteringen från mars 2020. Under senaste månaderna har aktien konsoliderat i en fallande kil runt lägsta noteringen från mars 2020, men bröt sig ut ur kilen i början av maj.

Tittar vi på indikatorerna så visar både RSI och MACD positiva divergenser sedan lägsta noteringen i december 2023. Om aktien fortsätter att respektera 26.50 – 27.25 som stödnivå den närmaste tiden, kan vi förvänta oss uppsida i aktien de kommande månaderna. Ett potentiellt målområde på uppsidan kan vi se när vi tittar på volymprofilen för PFE. Aktien handlas med högre volymer inom prisområdet 27.00 – 29.00, och om den etablerar stöd över detta område ökar möjligheterna för ytterligare uppsida till nästa prisområde med större volymer, vilket är runt 35.50 -37.50. Uppsidapotentialen kan börja ifrågasättas först vid en daglig stängning under 26.00.

Analys per 14/5.

Veckans graf är skriven av: Pop_eye

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER